3 hrvatske ljepotice utjelovile ideju branda Bite My Style

Foto: Jure Perišić

HRVATSKI dizajner Zoran Aragović na Fashion.hr-u će predstaviti svoju novu kolekciju, a u tome će mu pomoći i Katica Topčić koja će njegove modele upotpuniti svojim kreativnim frizerskim rješenjima za jedan poznati brand.

Ekscentričnost i dramatika Kevin Murphy frizura savršeno se prožima s estetikom BiteMyStyle kolekcije koju su premijerno prije revije predstavile tri gracije: glazbenica Anđa Marić, novinarka i voditeljica Petra Nižetić i pjevačica Antonija Matković. Uz Aragovićevu odjeću i kreacije Katice Topčić zasjale su u neo-punk i rock stilu ostavljajući dojam mističnog i provokativnog.

"Inspiracija mi je bila sama kolekcija dizajnera koja je edgy, a opet zaigrana. Kombinirala sam čvorove kose s umjetnim krznom koje je pridodalo ekscentričnosti frizure. Koristila sam i pletenicu koja se spušta po sredini lica, a spaja se pramenovima te tako naglašava mističnost modela dok sam kod treće frizure željela spojiti dramatičnost i eleganciju", izjavila je o svojim modelima Katica Topčić.

Revija Zorana Aragovića na rasporedu je u petak 28. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.