3 milijuna dolara i 9000 dragulja: Ovo je novi VS Fantasy grudnjak

Foto: Instagram, WENN

KADA su u pitanju "Fantasy" grudnjaci branda Victoria's Secret, raskoš im je drugo ime.

Do sada su čast da ga nose imale samo odabrane dame, poput Gisele Bundchen, Claudije Schiffer, Tyre Banks, Alessandre Ambrosio, Adriane Lime i Candice Swanepoel.

Ove godine ona je pripala Jasmine Tookes, koja postaje sve traženija roba u modnom svijetu, a slavna "anđelica" je tek od 2015. godine.

"Velika je čast pridružiti se toj grupi žena, koje su ikone i koje su mi bile uzor dok sam odrastala", otkrila je ushićena Jasmine, kojoj grudnjak stoji savršeno, s obzirom da ima besprijekorno tijelo.

Ovogodišnji prekrasni model "Bright Night Fantasy Bra", vrijedan vrtoglavih 3 milijuna dolara, dizajnirao je Eddie Borgo, a u njemu će se Jasmine prošetati 5. prosinca na prvom Victoria's Secret showu u romantičnom Parizu.



Na njemu se radilo punih 7 mjeseci, a na samu izradu potrošeno je 700 sati. Sastavljen je od 9000 dragulja, dijamanata i smaragda, na 18-karatnom zlatu. Ukupna težina mu je više od 450 karata.

Iako si ga nećemo moći priuštiti, grudnjak je doista prekrasan!

Pssst! Raskošni grudnjak predstavljen je jučer u New Yorku, a tom prilikom zasjala je i Jasmine u dugoj, zlatnoj haljini.


 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.