3 stvari koje moraš znati o "onom pravom"

Foto: Screenshot Youtube

ONAJ pravi. Zaljubimo se u njega puno prije nego što ga uopće upoznamo, a to najčešće možemo zahvaliti romantičnim komedijama i crtićima, koji nas uvjeravaju da svaku ženu negdje čeka princ na bijelom konju. Za princa nismo u potpunosti sigurni, ali ovo su stvari koje definitivno moraš znati o onom pravom kojeg čekaš.

On stvarno postoji
 
Znamo da nam možda ne vjeruješ, ali on se stvarno nalazi negdje. Možda ga još nisi upoznala, ali negdje je… Možda ga i jesi upoznala, a ni ne znaš da jesi. Možda je to onaj dečko iz susjedstva koji te uvijek sramežljivo pozdravi i s kojim nikada nisi popričala… U svakom slučaju, negdje je. Samo trebaš dobro otvoriti oči.
 
On nije savršen
 
Vjerojatno ne izgleda baš onako kako si ga zamislila, vjerojatno ne radi posao koji si zamislila da će raditi, vjerojatno nema savršene tenisice za koje TI misliš da muškarac mora imati… Onaj pravi nije haljina koju možeš naručiti točno po mjeri. Važno je samo da znaš da ne smiješ previše cjepidlačiti i odbijati frajere samo zato što se ne uklapaju u tvoj savršeni kalup.
 
S njim je jednostavno
 
Kad je riječ o onom pravom, stvari nisu komplicirane. On nije tip koji će igrati igrice i navlačiti te, nije tip koji će igrati igru toplo-hladno i definitivno nije tip s kojim nećeš biti sigurna na čemu si. Takvi su frajeri prigodni za ljetnu avanturu i neozbiljne stvari - s onim pravim će sve ići poprilično jednostavno.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.