3 stvari koje su preduvjet za lošu vezu

Foto: Screenshot Youtube

NA POČETKU je uvijek teško znati u što će se veza pretvoriti, pa idemo onim pristupom "očekuj najgore, nadaj se najboljem". Ipak, postoje neke stvari koje možemo primijetiti jako brzo, a jednom kada ih očimo, one su znak da je možda bolje izaći iz veze:

Neiskrenost
 
Nikad nisi sigurna je li frajer s kojim se nalaziš potpuno iskren prema tebi? Može biti da je riječ o paranoji, ali ako imaš osjećaj da je tako, najčešće ga imaš jer stvarno je tako. Neiskrenost je temelj za groznu vezu, a ako ju uočiš odmah na početku, bježi dok možeš.
 
Ljubomora
 
Malo ljubomore uvijek dobro dođe, ali ako je ona izražena na početku veze i imaš posla s frajerom koji je nesiguran u sebe, bolje je da razmisliš dvaput. Muškarac koji ima problema s povjerenjem nije dobar za vezu, jer će sve svoje nesigurnosti svaliti na tebe. 
 
Sklonost svađi 
 
Male, slatke svađe su simpatične, ali postoji razlika između onih simpatičnih svađa koje vas uzbuđuju i onih koje jednostavno nisu normalne. Frajer koji iz svega radi svađu je grozan za vezu jer je očito ovisnik o drami.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.