3 znaka da si u jako lošoj vezi

Foto: Lado Avesso

KADA su u pitanju veze iz kojih bi najbolje bilo izaći, nekako je uvijek lakše prepoznati znakove kada nije riječ o nama.
 
Frendicama ćeš vjerojatno bez problema znati savjetovati što je normalno, a što nije, no kada je riječ o tebi, vjerojatno nije toliko jednostavno. Ovo su znakovi da si u jako lošoj vezi iz koje bi bilo pametnije izaći.
 
Mijenjaš svoje stavove
 
U vezi rastemo i konstantno se mijenjamo, ali kada je riječ o stvarima u koje oduvijek vjeruješ, one se ne bi smjele mijenjati. Ako si u vezi s partnerom koji te pokušava pretvoriti u osobu kakva se njemu sviđa, bježi dok možeš jer te inače čeka jako ružna veza.
 
Nisi svoja
 
Svatko od nas se trudi biti bolja osoba, a ponekad znamo i glumiti određeno ponašanje da bismo se svidjeli partneru. Naravno da mu ne moraš otkriti baš svaku svoju ludu naviku, ali ako si u vezi s nekim tko te stalno sputava i govori ti da ne smiješ biti onakva kakva jesi, u lošoj si vezi.
 
Sputava te
 
Neki partneri svojim ponašanjem izvlače najbolje iz nas i čine nas boljim osobama, a neki nas pokušavaju zaustaviti u svemu što radimo. Ako je frajer s kojim si u vezi protiv većine stvari koje radiš i pokušava zaustaviti tvoje snove, moraš odlučiti što ti je važnije - on ili nešto o čemu oduvijek sanjaš?
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.