4 suptilna načina da saznate koliko je on perverzan u krevetu

Foto: GQ

ZAIGRAJTE igru.
 
1. Pitajte ga koji mu je bio najbolji seks u životu
 
Ispitivanje partnera o najboljem seksualnom iskustvu koje je ikad imao, sjajan je način da saznate što ga zabavlja i napaljuje. A ako mislite da mu nije ugodno, podijelite vi prvi svoje.
 
2. Pogledajte zajedno neke sexy scene
 
U današnje vrijeme, nije teško pronaći neki vrući isječak, bilo na televiziji, bilo na nekoj porno stranici i slično. Gledajući neku prljavu scenu, usput ju možete i komentirati te tako procijeniti koliko je nastran, ako je uopće. Ako vas gleda praznim izrazom lica ili neke stvari smatra sramotnim ili zbunjujućim, u posjedu ste vrlo korisnih informacija.
 
3. Napravite popis seks fantazija
 
Sastavljanje popisa od najmanje 3 stvari, koje biste voljeli isprobati u krevetu te dijeljenje informacija, još je jedan od odličnih načina da procijenite što od njega možete očekivati pod plahtama. Samo komunicirajući o tome što želite doživjeti, veće su šanse da ćete zadovoljiti svoje potrebe. Također, to otvara put za više eksperimenata, a i jača vaš odnos.
 
4. Nikad nisam
 
Sjećate se omiljene igre na srednjoškolskim tulumima? Zaigrajte ju i sada, ali samo vas dvoje, u njegovom ili vašem stanu. Ako ste malo sramežljivi, opustite se uz koju čašu vina i neka igra počne.
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.