5 iritantnih stvari koje single cure svako malo slušaju

Foto: Edit

IAKO je status single cure prestao biti nepopularan, kod nekih još uvijek postoji uvjerenje da single cure žive tužan, neispunjen život. Ako si single cura, ove stvari sigurno čuješ prečesto, a sigurni smo i da ti jako idu na živce.

Snizi standarde, vrijeme ide

Možda nisi pronašla frajera koji ti odgovara pa je logično da sniziš standarde, skrasiš se s nekim tko ti ne odgovara i počneš biti "prava žena" - vrijeme leti, bit ćeš stara cura.

Kad će klinci?

Imaš super posao, super prijatelje, putuješ i čini ti se da živiš život punim plućima? Prema teoriji nekih, sve je to nebitno jer znamo da ne možeš biti ispunjena dok nemaš dijete.

Zašto nemaš dečka?

Koliko god bila sretna kad si solo, uvijek će postojati ljudi koji misle da je soliranje bolest koju treba liječiti. Nemoj se ljutiti na njih, njima je stvarno nezamislivo živjeti bez "bolje polovice".

Ovo je večer za parove

Druženje s parovima tebi ne stvara problem, no sigurno imaš prijatelje u paru kojima je nelogično da im se pridružiš na druženju za parove. Večer društvenih igara tebi je ok i u paru i solo, ali nekim je parovima stvarno neugodno biti u društvu single osobe pa te sukladno tome neće pozvati na druženje.

Preizbirljiva si

Ti smatraš da samo imaš standarde, ali neki će ti se pametnjakovići jednostavno morati obratiti i reći ti da si preizbirljiva kako bi umirili svoju potrebu za miješanjem u tuđe živote.
 

 

 

 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.