5 načina na koje žene tjeraju ljubav od sebe

Foto: Vogue

LJUBAV dolazi kad ju najmanje očekujemo…

Pod uvjetom da ju prije toga podsvjesno ne otjeramo. Žene to rade svaki dan, a često ni ne znaju što rade krivo. Ako imaš problema s pronalaskom ljubavi, možda radiš neke od ovih stvari.

Kriviš sebe za sve

Misliš da je svaka veza završila zato što nisi bila dovoljno dobra? S ovakvim stavom ćeš privlačiti samo one muškarce koji traže ženu na koju će prebaciti krivnju ako stvari krenu po zlu.

Imaš negativna očekivanja

Ako na svaki spoj odlaziš s očekivanjem da neće dobro proći, vjerojatno ni neće. Pozitivno razmišljanje dovodi do pozitivnog ishoda… ne uvijek, ali češće.

Ponavljaš iste greške

Uzorak biranja muškaraca puno znači, a ako stalno biraš isti tip, onaj koji te na kraju povrijedi, teško ćeš se usrećiti.

Živiš u prošlosti


Razmišljanje o bivšem dečku neće ti pomoći da pronađeš nekog novog. Što dulje živiš u prošlosti, dulje će ti trebati da se okreneš budućnosti.

Glumiš nekog drugog

Na početku imaš potrebu glumiti da si nešto što nisi, što je rijetko kad dobar plan jer kad-tad moraš pokazati svoje pravo lice. Ako tražiš nekoga tko će se zaljubiti u tebe, ne smiješ glumiti da si nešto što nisi.

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.