5 stvari koje trebaš "ugrabiti" na ljetnim rasprodajama

ISTRAŽIVANJA su pokazala da na rasprodajama kupujemo stvari koje koristimo ovog trenutka, dakle, u kolovozu kupujemo badiće i kratke hlačice, a u veljači kapute i čizme. Ove godine odluči se za pametniju opciju i kupi ono što ćeš koristiti iduće sezone. Evo pet stvari koje je pametno kupiti na ljetnim rasprodajama.

1. Baloner

Ultimativni jesenski komad odjeće, na ljetnim rasprodajama može se naći po niskim cijenama i u svim mogućim bojama. Neka te ne brine što je baloner iz kolekcije od prošla sezone jer oni ionako uvijek izgledaju isto.

2. Super kišobran


Oduvijek želiš zgodan kišobran s volančićima, srčekima i drugim zgodnim detaljima, ali ne želiš davati 150 kuna za stvar koja se tako lako izgubi i potrga? Pogledaj po svojim omiljenim dućanima i vidjet ćeš da su cijene čak i najljepših kišobrana van sezone jako snižene.

3. Traperice

Ljeto je pravo vrijeme da se opskrbiš trapericama za iduću sezonu. Čak i najpopularniji brandovi mogu se naći po niskim cijenama, a prazni dućani omogućuju ti isprobavanje do mile volje.

4. Klasične čizme

Klasične kožne čizme u smeđoj ili crnoj boji sigurno će ti trebati pa ih nemoj "preskakati" na rasprodajama i kupovati japanke. Kupuj po principu da se isplati kupovati ono što je imalo najveću početnu cijenu.

5. Kožna jakna

Prekrasne kožne jaknice na rasprodajama se mogu se naći već za 200 kuna pa iskoristi tu priliku i obnovi svoju garderobu komadom koji nikad ne izlazi iz mode.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.