5 stvari koje muškarci trebaju prestati raditi

Foto: Screenshot Youtube

VOLIMO svoje dečke, ali ponekad nam znaju jako dići živce. Ovo su stvari koje rade dobronamjerno ili slučajno, ali od njih nam se stvarno diže kosa na glavi.
 
Spontana putovanja
 
Zvuči nezahvalno, ali statistički podaci su tu: istraživanje kompanije British Airways pokazuje kako čak 60 posto žena ne voli spontana putovanja kojima ih muškarac iznenadi. Drugi podaci pokazuju da je prosječnoj ženi potrebno čak 7 dana i 11 sati da se u potpunosti psihički pripremi na putovanje, ali mi baš nismo na strani tih podataka. Ipak, slažemo se sa ovih 60 posto žena koje žele biti obaviještene unaprijed - u filmovima je možda zabavno kad te muškarac odvuče na brzinski odmor, ali u stvarnom životu ipak želimo barem malo uživati i u planiranju.
 
Spavanje nakon seksa
 
Ne govorimo o onom lijepom spavanju kada nas zagrle i maze se s nama - govorimo o situaciji u kojoj se muškarac nakon seksa jednostavno okrene na drugu stranu i počne hrkati. Istraživanja pokazuju da je maženje nakon seksa jednako važno kao i sam seks, a većina će se žena s time složiti.
 
Slušanje s pola uha
 
Znamo da nismo uvijek najzanimljivije na svijetu, ali mnogi muškarci čak i u situacijama u kojima bi nas trebali pozorno slušati to jednostavno ne rade. Svađe zbog toga što nas dečko ne sluša su najgluplje svađe u vezi, pogotovo zato što je potrebno tako malo da ih se izbjegne.
 
Podignuta WC daska
 
Sve je jasno.
 
Odrezani nokti i dlake brade na umivaoniku
 
Znamo da to ne rade s namjerom da nas živciraju nego jednostavno zaborave (ili ne primijete da nešto ne štima), ali ovo diže kosu na glavi. Dlake nakon brijanja lako nestaju jednim mlazom vode, ali dečki nekako uvijek pronađu razlog da to ne naprave.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.