5 znakova da je rekao "volim te" prerano

Foto: Salvatore Ferragamo

NE kažemo kako je to baš uvijek slučaj, no ne bi bilo loše obratiti pozornost.

1. Zajedno ste manje od 3 mjeseca

Ljubavni stručnjaci otkrivaju kako tek nakon minimalno 3 mjeseca, osoba može realno procijeniti voli li doista neku osobu ili se samo zanosi. Sve prije toga, moglo bi ukazivati na to da je on zamijenio ljubav za nešto drugo.

2. Niste spavali zajedno

Ako još niste spavali zajedno, a on je već rekao "volim te", postoji velika šansa da je to trik kako da te dobije u krevet. Ne nužno, ali...

3. Niste proveli dovoljno kvalitetnog vremena zajedno

Drugim riječima, čujete se, tu i tamo vidite, no to još uvijek nije dovoljno vremena za kvalitetno upoznavanje. Instant ljubavi na prvi pogled, s naših malih ekrana, ostavljaju dojam kako je to moguće, no stvari se odvijaju drugačije u stvarnom životu.

4. Rekao je to u žaru trenutka

Tijekom seksa npr. ili slične situacije, u kojoj je bio uhvaćen u zamku uzbuđenja. Ako se to dogodilo, nemoj ga uzeti u obzir previše ozbiljno, barem ne još. Osjetit ćeš već da to nije bilo iskreno.

5. Izjavio je to nakon neke životne prekretnice

Netko od vas upravo je dobio novi posao ili je saznao neku lošu vijest, kao što je npr. smrt drage osobe. Kada parovi prolaze takvo iskustvo zajedno, osjećaju se puni ljubavi jedni za druge. No, je li to stvarno ljubav? Ne nužno, ako se ostatak vašeg odnosa ne može mjeriti s tako snažnom riječi.

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.