6 bivših cura koje svaki muškarac želi zaboraviti

Foto: Screenshot Youtube

BILO je zabavno na početku, a onda mu je sve to postalo previše.
 
1. Romantičarka
 
To je ona s kojom je provodio svaki odmor u srednjoj, a vrijeme poslije škole po obližnjim parkićima. Malo su pričali, a najviše se ljubakali, držali za ruke i pisali si duge i sladunjave poruke. Možda čak i pisma? Želi ju zaboraviti zato, što je nakon četvrtog razreda napustio školu i nju i postao macho muškarac, koji hvata studentice.
 
2. Ženica
 
Ona je predstavljala onaj tip djevojke koji je uvijek igrao na savršenstvo te je od najranije dobi zamišljala svoje vjenčanje i ulogu idealne žene i majke. I iako ga je ona dovela u red i od njega napravila muškarca, s vremenom je shvatio da umjesto da joj stavi prsten na ruku, on samo želi pobjeći od "žene-robota".
 
3. Opsjednuta
 
200 poruka dnevno, 40 propuštenih poziva, tko ti je ova, tko ti je ona, pojavljivanje na mjestima gdje on izlazi s dečkima, sve je to opis opsjednute cure, koje se jednostavno morao riješiti, ako je htio sačuvati zdrav razum. Iako je seks bio super...

4. Princeza
 
Ona je lijepa i to je dovoljno da on bude sretan s njom. Ona je završila fakultet, dolazi iz fine obitelji i svi ju žele, a on se treba smatrati sretnikom što je izabrala upravo njega, iako je mogla puno bolje. On će donositi novac u kuću, a ona taj isti trošiti. Također, za nju će kuhati i spremati drugi. A onda je princ shvatio da mu treba cura "iz puka".
 
5. Cool cura
 
Ona koja je obožavala uzbuđenja, a obični odlazak na večeru postao bi prava avantura. Uz to, obožavala je tulumariti s frendicama svaki vikend. I to je bilo super na početku, a onda je sve postalo jednostavno previše. On se htio smiriti, a ona nije osjećala da je došlo to vrijeme.

6. Ona koja je otišla
 
Slomila mu je srce i otišla drugome te je time odredila njegovo buduće ponašanje prema ženama. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.