6 "slatkih" stvari koje on radi koje uopće nisu slatke

Foto: Esquire

OVE stvari možda zvuče slatko, no kada bolje razmisliš...


1. On ti šalje poruke dok si s prijateljicama

Jedna poruka, dvije poruke, tri poruke i na kraju cijela kava s prijateljicama prođe u znaku vašeg dopisivanja. To nije znak slatkoće, već sebičnog muškarca, sklonom kontroliranju, koji se ne može opustiti i pustiti te da imaš zasluženo vrijeme s prijateljima.

2. Daje ti male savjete o tome kako da poboljšaš svoj život

Naravno da se on i brine o tebi, no on nije tvoj životni trener, već partner pa ako takvi komentari postaju sve češći, to više nije tako slatko. On bi trebao biti tvoja podrška i pružiti ti pomoć, ako ti je ona potrebna, no njegovi neželjeni savjeti o svakom aspektu tvog života nisu podrška, već manipulacija.

3. Komentira kako "večeras izgledaš presexy"

Sve žene vole komplimente, no ovako formuliran kompliment više je skriveno iskazivanje ljubomore, koje bi s vremenom moglo postati sve otvorenije i agresivnije. Nikoga na ovom svijetu ne bi trebalo biti briga kako se oblačiš pa ni njega.

4. Ljuti se kad kažeš da trebaš dan-dva samo za sebe

Awww, on ne može bez tebe? Krivo! Ovdje su u prvom redu njegove nesigurnosti, koje će kad-tad iz tebe isisati posljednji atom energije. Jedna od glavnih odlika zdravih veza jest činjenica da možete bez problema provoditi vrijeme odvojeno te se posvetiti samo sebi, svojim mislima i problemima.

5. Jako se naljuti kada ti se netko drugi nabacuje

Velika si cura i znaš se sama braniti, odnosno odbiti nekoga na uljudan način. No, ako on u takvim trenucima postaje agresivan i ljut na sve oko sebe, pa i tebe koja nisi ništa kriva, to je crvena zastavica. Sasvim je druga priča ako treća strana ne odustaje pa se on uplete, no također na gentlemanski način.

6. Ne odustaje kad odbiješ seks

"Ali, tako si mi sexy večeras...", "Razmišljao sam cijeli dan samo o tebi..." Slatko, no imala si toliko naporan dan, da sve što želiš jest uskočiti u toplu kadu, a zatim u krevet. Sve osim: "Ok, nema problema, razumijem" je zapravo prisiljavanje, a to je veliki problem.
 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.