6 stvari koje morate učiniti ako mislite da se on počeo odljubljivati

Foto: Moikana

TO nipošto ne znači da je vašoj vezi došao kraj.

1. Bez paničarenja

Promjena i rast dio su svakog odnosa, samo su neki periodi teži, a neki lakši. Usredotočite se na veću sliku: samo zato što je on promijenio neke stavove, ne znači nužno da je vašoj vezi došao kraj. Sada ste samo identificirali problem, no ne dopustite vašem umu izmišljanje mogućih melodramatičnih ishoda.

2. Ne dopustite da vaše emocije nadvladaju mozak

Iako priznajemo kako je to ponekad jako teško, pokušajte ne djelovati i govoriti iz svojih emocija, već glave. Pokušajte razmišljati praktično te svakako izaberite razdoblje kada vaše emocije nisu dodatno pojačane, kao npr. tijekom onih dana ili nakon par čaša vina.

3. Iskreno razgovarajte s njim

Komunikacija je ključ ovdje, jer je negdje na vašem putu i došlo do njezinog sloma. Iskreno mu recite kako ste primijetili promjenu, pitajte ga kako se osjeća i što možete učiniti. Također, pokušajte biti što objektivniji i mirniji tijekom njegovih odgovora, od kojih vam se sigurno neki neće sviđati. Ovdje nije riječ o upiranju prstom u nekoga, već o pokušaju rješavanja problema.

4. Bacite dobar pogled na stvari, koje radite krivo

Često ljudi počnu graditi vlastite navike, koje mogu negativno utjecati na njihove partnere, bez da su svjesni toga. Jeste li učinili nešto što je doprinijelo njegovom povlačenju? Nemojte biti preoštri prema sebi, no naučite prihvatiti dio odgovornosti.

5. Počnite raditi na rješenjima

Nakon što ste iskreno razgovarali s partnerom, vrijeme je za promjenu stava i rad na potencijalnim rješenjima. Plakanje se možda čini kao lakši način, no ono neće ništa riješiti.

6. Ponovno ga osvojite

I muškarci se vole iznova osvajati, samo na nešto drugačiji način nego žene. Vi najbolje znate kako on to voli. Samo se prisjetite vaših početaka...

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.