7 dizajnera, 7 različitih stilova: Pogledajte revije s 3. večeri Fashion.hr-a!

Foto: Press Foto

NA TREĆOJ večeri ovosezonskog Fashion.hr-a svoje je nove kolekcije prikazalo 7 dizajnerskih imena iz Hrvatske.

Ana Bogdan, Hedra Design by Ana Jagić, Kralj&Krajina, Krie Design, Martina Felja, Obekei i Vesna Sposa publici su predstavili svoje viđenje mode za sezonu proljeće/ljeto 2015.

Dok su se neki inspirirali boho i hippie stilom, drugi su ostali vjerni romantičnim modelima za proljeće, a treći pak ostali vjerni svom prepoznatljivom, urbanom stilu.

Što ove sezone donosi kolekcija kojeg dizajnera, pogledajte u našoj galeriji!

Ana Bogdan

Dizajnerica Ana Bogdan za proljetnu sezonu predlaže vesele modele bogate živahnim printevima i zanimljivim detaljima. U fokusu su žuta, plava, bijela i crna boja.



Hedra Design by Ana Jagić

Asimetrični krojevi, siluete koje prate liniju tijela i zanimljivi geometrijski motivi dobiveni rezanjem tkanine ove sezone prevladavaju u kolekciji Hedra Design by Ana Jagić. Snažno, odvažno i zanimljivo.



Kralj&Krajina

U pomalo futurističkoj kolekciji branda Kralj&Krajina ističu se volumizirani detalji poput nabora na bluzama i volana na suknjama i haljinama, a odvažne modele "smiruju" boje poput crne, bijele i srebrne. Zanimljivu kolekciju dizajnerice su upotpunile još zanimljivijim šeširima širokog oboda.



Krie Design

U hippie kolekciji branda Krie imali smo prilike vidjeti muške i ženske modele za cure i dečke slobodna duha. Boja vina, ljubičasta, siva, tamnoplava, mint i bijela boja dizajnericu Kristinu Burju inspirirale su dizajnericu za kreiranje dugačkih haljina, bogatih prsluka, lepršavih suknji i zanimljivih topova. Muški modeli prošetali su u - suknjama.



Martina Felja

Dizajnerica Martina Felja već je najavila kako će za reviju, umjesto modela, odabrati svoje klijentice, kako bi nova ženstvena kolekcija došla do izražaja. Za proljeće i ljeto 2015. Martina je priredila pregršt damskih haljinica za dnevne i večernje prigode te predložila da isprobamo modele od vječnog trapera u novom izdanju.



OBEKEI

Brand OBEKEI ostao je vjeran svojoj najdražoj inspiraciji - kulerskim devedesetima. Ove sezone put do kolekcije ovog branda pronašli su i patchwork modeli, "iscufani" traper i popularna bandane, baš kao i nezaobilazne tregerice i majice s kapuljačama.



Vesna Sposa

Dizajnerica Vesna Sposa zatvorila je treću večer ovog modnog događanja raskošnom revijom na kojoj je predstavila svoje nove modele vjenčanica i večernjih haljina, inspiriranih boho stilom. Reviju je započela snažnom kombinacijom oskudnog čipkastog bodija i dugačke čipkaste pelerine, a zatim su niz pistu krenule glamurozne večernje haljine i romantične vjenčanice obogaćene čipkom i decentnim detaljima.

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.