7 koraka kojima si žene blokiraju put do ljubavi

Foto: Instagram 

NEKE su žene stvarno rođene pod nesretnom zvijezdom kad je u pitanju ljubav, ali većina se ipak sabotira sama. Ovih 7 koraka su savršeni prikaz načina na koji žene uništavaju šansu da pronađu nekoga, iako su uvjerene da sve rade točno kako treba. Ako se prepoznaješ u njima, tvoja loša sreća u ljubavi nema veze sa zvijezdama:
 
1. Misliš da zaslužuješ manje
 
Prvi korak u lošu vezu je upravo ovakav stav - ako misliš da NE zaslužuješ najbolje od ljubavi, nećeš to ni tražiti.
 
2. Prihvaćaš manje
 
Jednom kad se uvjeriš da ti ne treba najbolje, nego samo dovoljno dobro, počinješ snižavati standarde. Ubrzo ćeš odustati i od onoga što je dovoljno dobro i završiti na opciji “bilo što”.
 
3. Ograničavaš se
 
Na svijetu živi preko 7 milijardi ljudi, a ti si zapela za frajera s posla koji ima curu i ne primjećuje te? Proširi vidike i, umjesto da se zalijepiš za JEDNOG tipa za kojeg je jasno da te ne vidi, počni primjećivati druge.
 
4. Lojalna si onima koji te gaze
 
Klasični primjer osobe koja zapravo bježi od ljubavi. Umjesto da inzistiraš na tretmanu koji zaslužuješ, zadovoljna si i mrvicama koje ti bacaju ljudi koji te nikad neće cijeniti.
 
5. Živiš u zatvorenom krugu
 
Padaš isključivo na nedostupne, nedostižne i nezainteresirane zločeste dečke i očekuješ da ćeš ih baš ti promijeniti. Kad te povrijede, lijek tražiš u nekom drugom s istim karakteristikama. Ne možeš očekivati da će stvari biti drugačije ako stalno ponavljaš iste korake.
 
6. Igraš igrice
 
Svoje ili njegove, potpuno je svejedno. Ako aktivno sudjeluješ u igranju igrica i misliš da je to prvi korak do ljubavi, a uvijek ćeš se razočarati. Igrice igraju oni koji ne žele ništa ozbiljno, i to je sasvim u redu. No, ako želiš nešto dugotrajno, igranje igrica je pogrešan pristup.
 
7. Ostaješ i kad ne treba
 
Nije lako napustiti vezu koja nije dobra, ali i dalje je nužno. Ako ostaješ u odnosu za koji znaš da ne funkcionira, uništavaš si šanse za neki koji će biti dobar.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.