A još se nismo oporavili ni od prvog: Stiže novi nastavak "Spring Breakersa"

Foto: Press Foto

SJEĆATE li se filmske katastrofe zvane "Spring Breakers"? Stiže još jedna.

2012. godine četiri popularne tinejdžerske zvijezde Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Selena Gomez i Rachel Korine snimile su film o četiri studentice, koje počine pljačku kako bi si mogle priuštiti lude proljetne praznike. Glumačkoj ekipi pridružio se i poznati glumac James Franco, a rezultat zajedničkog rada gledatelje je natjerao da se zapitaju što je svima to pobogu trebalo.
 
2014. godine, stiže vijest o drugom nastavku filma, pod nazivom "Spring Breakers: The Second Coming". No, grupica će se ovog puta suočiti s militantnom kršćanskom sektom, koja će ih htjeti preobratiti, prenosi Screen Daily.
 
"To nije izravan nastavak, iako postoje aluzije na neke od likova iz prvog nastavka. U njemu će se pojaviti dio stare glumačke postave, ali i neka nova lica", otkrio je Vincent Maraval, osnivač francuske kompanije Wild Bunch, koja je zadužena za novi nastavak.
 
Iako se mi ne možemo zamisliti kao ponovna publika, čini se kako ekipa zna što radi. Prošli nastavak zaradio je 31 milijun dolara, samo na kino-blagajnama.
 
Baš nas zanima koja će od popularnih cura glumiti i u ovom nastavku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.