Amar Bukvić u ulozi manekena: Snimio kapanju za brand Jet Lag

ZA ZGODNOG mladog glumca Amara Bukvića reflektori i kamere nisu ništa novo, no nedavno je iskušao i nešto sasvim drugačije - kakav je osjećaj naći se ispred objektiva u ulozi foto modela.

Amir je snimio kampanju za urbani hrvatski brand Jet Lag, a pred kamerom Gorana Čižmešije se odlično snašao.
 
Mladi dizajnerski brend Jet Lag ove je sezone predstavio svoju urbanu uličnu kolekciju za proljeće/ljeto 2012. pod nazivom "ISLAND & SPICE" na CRO A PORTER-u.

Kroz kompletni odjevni asortiman kolekcije "ISLAND & SPICE" primjećuje se razigranost krojeva casual odjeće, a duh Kariba prisutan je u detaljima inspiriranima tamošnjom prirodom i kulturom.

Kolekcija je izrađena od udobnih i prvenstveno prirodnih materijala, a pojedine su jakne izrađene od laganih nepromočivih tkanina u slučaju iznenadnog ljetnog pljuska.

Noviteti u kolekciji također su i traper hlače te pamučni frak  impregnirani posebnim premazom koji im daje "wet" look,te podsjeća na vodu, more, kišu...
 
Muška kolekcija odiše casual stilom što Amaru izvrsno pristaje s obzirom da se uklapa u njegov svakodnevni stil odijevanja, a baš su to prepoznale i autorice branda Jet Lag.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.