Ana i Index Rouge savjetuju: Što pokloniti djevojci za Božić

Foto: Filip Dizdar, Lisca

BOŽIĆ već kuca na vrata, a darovi kao i uvijek čekaju zadnji tren. Žene su puno kreativnije kada je izbor poklona u pitanju, dok muškarci u najviše slučajeva igraju na sigurno, pa se tako u božićno vrijeme prodaja ženskog nakita i parfema udvostručuje!

Kako bi dečkima olakšali pripremu poklona, savjetujemo da ovog Božića svojoj curi priuštite savršen poklon koji će koristiti i vama: lijepo donje rublje!

Prije nego se upustite u biranje seksi rublja i zamišljanja bolje polovice u istom, trebali bi barem otprilike pogoditi što bi joj se svidjelo. Naša Ana tu priskače u pomoć:

Zavodnica

Zavodnicu uvijek možete razveseliti kompletom seksi donjeg rublja! Sa crvenim i crnim kompletićima sa malo fine čipke nikada ne možete pogriješiti, no pripazite - jeftini komadi čipkastog rublja mogu izgledati neukusno i vulgarno! Radije odaberite neki satenski kompletić ili seksi spavaćicu.



Klasičarka


Cure klasičnog modnog stila vole kvalitetu i vrhunsku izvedbu te jednostavne linije i neutralne boje. Iznenadite je zgodnim korzetom, bodijem ili kompletićem čiji se šavovi ne ocrtavaju ispod odjeće.



Slatkica

Slatkici nikako nemojte kupovati seksi crveni komplet! Ova djevojka obožava nježne boje i jednostavne kompletiće pa joj poklonite lijep pamučni kompletić.



Glamurozna cura

Curi koja obožava glamur uvijek možete pokloniti nešto sa zlatnim ili srebrnim odsjajem. Pazite na kvalitetu, izradu i seksi detalje koji će je sigurno oduševiti.



Neovisno o tome u koji profil se uklapa vaša odabranica, idealan poklon uvijek je onaj kojeg ste odabrali s pažnjom i ljubavlju. A kao "spas u zadnji čas", Lisca je pripremila već gotove poklone u simpatičnom pakiranju s Božićnom kapicom i gaćicama koje se kriju unutar male kutije. Brzo rješenje za one koji čekaju zadnji tren. Sretno!
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.