Anđa Marić zaštitno je lice cruise kampanje Zorana Aragovića!

Foto: Press Foto 

USUSRET Fashion.hr cruise revijama, brand BiteMyStyle Cruise predstavlja novu kampanju i zaštitno lice - Anđu Marić!
 
“Materijali koje sam koristio su uglavnom pamuk i viskoza. IT komadi  koji dominiraju mornarskom temom su suknje midi dužine cvjetnih motiva te kratke košulje u formi crop topa koje su idealne za kombinacije sa suknjama i kratkim hlačicama”, opisao je svoju cruise kolekciju Zoran Aragović. 
 
Zaštitno lice kampanje, Anđa Marić, savršeno je utjelovila ženu za koju BiteMyStyle dizajnira - samosvjesnu, modernu te ženu koja modu shvaća kao igru i zabavu jer je upravo ljeto idealno za modne igre. “U Zoranovim kreacijama osjećam se posebno jer mogu svaki dan biti nešto drugo. Zabavne su i vesele, a za mene je to moda. S druge strane, izuzetno sam počašćena što s 37 godina snimam modnu kampanju. Presretna sam što su opet u modi zrele žene, a ne samo tinejdžerice”, izjavila je Anđa Marić na snimanju kampanje. 

 

Fashion.hr Cruise Collection, koji se održava već petu godinu zaredom, ove će se sezone prvi put održati u Zagrebu. U romantičnom ugođaju jednog od najljepših zagrebačkih parkova na Tomislavovom trgu u dvije će večeri, 27. i 28. lipnja, vodeći hrvatski dizajneri predstaviti svoje cruise kolekcije. Revija Zorana Aragovića na rasporedu je u subotu 28. lipnja. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.