Angelina Jolie kraj glumačke karijere obilježit će ulogom slavne Kleopatre

Foto: Screenshot

NAKON uloge "Kraljice zla", slavna glumica i humanitarka priprema se za novu ulogu i to ne bilo kakvu.

Lijepu Angelinu Jolie ovih dana možemo gledati u filmu "Maleficent", novoj Disneyjevoj adaptaciji "Uspavane ljepotice", u kojoj se na zlu kraljicu po prvi put gleda kao na epsku ženu. I čini se kako glumici itekako stoje takve uloge, jer upravo je potvrdila još jednu takvu i to onu slavne Kleopatre.
 
U intervjuu za Radio 5 izjavila je sljedeće: "Radimo na tome. Bilo je puno različitih ideja i puno diskusija. Scenarij je napisao Eric Wroth, koji je dragi prijatelj i nevjerojatni pisac." Čini se kako je netko dobro čuo njezinu izjavu još iz 2010. godine, kad je rekla da bi bila itekako počašćena, kad bi joj netko ponudio da odigra ulogu kakvu je slavna Elizabeth Taylor igrala još davne 1963. godine.
 
 
"Ova je uloga jako komplicirana i vjerujem kako će zahtijevati puno priprema. To je jedna od onih u koju misliš da ćeš uložiti sve i to je to, nema dalje", nastavila je. Time je glumica potvrdila kako će joj ovo vrlo vjerojatno biti zadnja uloga, nakon koje će se posvetiti humanitarnom radu.
 
"Imala sam predivnu karijeru i sretna sam što sam imala toliko prilika za ispričati toliko priča. Voljela bih pisati i režirati filmove i posvetiti se radu u UN-u", zaključila je.
 
No, mi se i dalje veselimo vidjeti prekrasnu Angie u ulozi seksi egipatske kraljice. Što vi kažete na njezin izbor?
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.