Bacite prvi pogled na lik Lady Gage u novoj "American Horror Story: Hotel" najavi

Foto: Screenshot Youtube, Getty

LADY Gaga istovremeno je zastrašujuća i glamurozna.

Nova peta sezona popularne serije "American Horror Story: Hotel" je pred vratima, a izašao je i novi trailer, u kojem smo napokon dobile priliku malo bolje vidjeti lik slavne Lady Gage.
 
Premijera je zakazana za 7. listopada, a u novom teaseru, slavna pjevačica glavna je zvijezda. Njezin lik, poznat pod imenom "The Countess",  u 30-ak sekundi, mijenja čak nekoliko kostima, okružen djecom, koja nam već sada lede krv u žilama.
 
 
Uz to, u pozadini svira pjesma "Du Hast", poznatog benda Rammstein, a pjesma definitivno nije slučajno izabrana. U prijevodu, čini se kako se puno loših stvari događa, ako se "zezaš" s The Countess.
 
Podsjetimo, priča prati detektiva Johna Lowea, kojeg glumi dobro nam poznati glumac Wes Bentley, koji istražuje niz jezivih ubojstava u Los Angelesu. Dokazi ga potom vode u hotel Cortez, koji vodi slavna Lady Gaga.
 
Čini se i kako ljubav čini svoje, jer zaručena pjevačica izgleda bolje nego ikad. Njezin odabranik je glumac Taylor Kinney, koji nam je od svog prvog pojavljivanja na našim malim ekranima, tajna simpatija.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.