Bajka na papiru: Pogledajte modni debi "odbačene" unuke Grace Kelly

Foto: Herper's Bazaar UK

UNUKA modne ikone Grace Kelly, po prvi se put na ovaj način predstavila javnosti.

Jazmin Grace Grimaldi, pozirala je za novo izdanje američkog Harper's Bazaara. 
 
Ispred objektiva fotografa Michaela Avedona, plavokosa Jazmin promijenila je nekoliko outfita iz kolekcija Caroline Herrere, Vere Wang te Michaela Korsa te pokazala kako je od slavne bake naslijedila poznatu gracioznost.
 
 
Točnije, radi se o 6000 dolara vrijednoj vjenčanici Vere Wang, zlatnoj haljini Michaela Korsa od 4000 dolare, u kojoj Jazmin pozira na kauču te 12 000 dolara vrijednoj čipkastoj haljini Ralpha Laurena, u kojoj je pozirala na kipu.
 
Inače, radi se o kćeri princa Alberta, koju je on dobio iz kratke avanture s njezinom majkom Tamarom Rotolo, a priznao ju je tek nakon što je njezina majka dobila bitku na sudu. Jazmin je tako oca prvi put vidjela sa svojih 11 godina, a sve dosad nije o tome govorila u javnosti.
 
 
"Ovo je moj prvi intervju i prvi javni nastup", otkrila je 24-godišnja Jazmine, koja se trenutno nalazi u New Yorku te se pokušava dokazati kao glumica i pjevačica.
 
Iako zbog okolnosti nije bila previše bliska sa slavnom bakom, povezanost s njom osjetila je dok je gledala njezin film "High Society" iz 1956. godine. "Tada sam prvi out osjetila tu povezanost. Ja obožavam ples, glumu i pjevanje, a to sam vidjela i u njoj u tom filmu", otkrila je.
 
 
O današnjem odnosu s ocem ima samo riječi hvale, a otkrila je i kako jedva čeka ulogu velike sestre, blizancima Gabrielli i Jacquesu, koje princ Albert ima sa sadašnjom suprugom, princezom Charlene.
 
Moramo priznati kako Jazmin doista izgleda čarobno na slikama, a ne možemo i ne primijetiti određenu fizičku sličnost sa slavnom pjevačicom Lady Gagom.
 
Slažete li se s nama?
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.