BeautyBox.hr: Što je bilo u prošlom i kad stiže novi?!

Foto: Instagram, beautybox.hr

U DEBITANTSKOM izdanju BeautyBoxa nalazilo se i više proizvoda nego smo to u startu očekivali!

No, krenimo od prvog dojma i same kutije. Kao što piše na stranici i kao što se cijelo vrijeme komuniciralo - BeautyBox je stigao zadnji tjedan u mjesecu (lipnju). Mail i sms najava kurirske službe o dostavi, omogućile su prelagano preuzimanje pošiljke. Box je stigao u bijeloj transportnoj kutiji na kojoj se nalazi adresa primatelja, te naljepnica koja zatvara kutiju, s fora pozdravom.

Unutar transportne kutije nalazi se THE kutija. Kutija je visoke kvalitete, na izvlačenje, a njena posebnost je što će svaka sljedeća sjedati na onu prethodnu, a tako će se vremenom složiti mali ladičar koji postaje idealno mjesto za drangulije, šminku, papire… Dajte mašti na volju! Možda i ured odsad postane malo veselije i mirisnije mjesto! :)

Sadržaj kutije još koji trenutak skriva se ispod brendiranog ukrasnog, šuškavog papira… A onda slijedi otpakiravanje i otkrivanje otkud se širi taj predivan miris…

Pa, da objasnimo:

1. BIOMEDIS KOZMETIKA, sve originalna pakiranja 230-270kn

Biste li voljeli da netko umjesto vas kupi samo najkvalitetnije prirodne organske sastojke i od njih napravi vrhunsku svježu prirodnu kozmetiku za njegu lica i tijela? To vam je ukratko svježa organska kozmetika Biomedis. BeautyBox je svojim prvomjesečnim pretplatnicama odlučio spakirati neke od ovih proizvoda: Serum za njegu kože sklone celulitu 200 ml (230kn), Uljni losion za sunčanje 200 ml (240kn), te Tonik za čišćenje i njegu lica 200ml (270kn).

Premda je na tržištu već 10 godina, sigurni smo da pravo vrijeme za Biomedis tek stiže! Kvaliteta proizvoda je neupitna, dostava proizvoda (ukoliko naručujete online) je u roku 2 dana, korisnička služba brza i spremna na odgovore za sva ženska stanja kože. Od prištića, bora, do celulita i redovne njege - odgovor preko društvenih mreža ili telefona stiže u najkraćem roku!

Zahvaljujući ružmarinu, kadulji i eukaliptusu, Serum za njegu kože sklone celulitu djelotvorno utječe na masne naslage kojima su zahvaćena bedra i bokovi, a koža postaje zategnuta, mekana i blistava. Uz svakodnevnu pažnju i malo strpljenja ovaj će serum protiv celulita vrlo brzo pokazati željene rezultate. Za brzo uklanjanje područja zahvaćena celulitom nakon nanošenja seruma potrebno je omotati se prozirnom folijom i pustiti da djeluje 60 minuta.

Uljni losion za sunčanje sadrži isključivo prirodne biljne sastojke. Bazira se na maslinovom i mrkvinom ulju te kakao maslacu. Ne sadrži sintetičke zaštitne faktore već posebno odabrane biljne supstance koje stvaraju prirodni filter (SPF 30) koji štiti kožu od štetnog djelovanja UVA i UVB zraka. Koža time postupno i ujednačeno dobiva lijep brončani ten.

Tonik za čišćenje i njegu lica čisti i njeguje kožu lica i vrata, pogađate - potpuno prirodnim organskim sastojcima. Gel crvenih algi potiče stvaranje kolagena, smanjuje bore, povećava elastičnost kože i ima antimikrobno i regenerativno djelovanje. Gel aloe vere regenerira, vlaži kožu i djeluje protuupalno. Eterično ulje smilja je broj jedan za regeneraciju kože i njege kože protiv bora, a djelovat će i na podočnjake.

2. NIKEL KOZMETIKA, sve originalna pakiranja 39-399kn

Nikel kozmetika je bazirana na vlastitim farmaceutskim recepturama i 100% prirodnim djelatnim sastojcima čija je učinkovitost dokazana i dermatološki potvrđena. Spoj je tradicionalnog znanja s najsuvremenijim postignućima. Sve tvari u proizvodu, kao i gotovi proizvodi, provjerene su kvalitete i prate ih certifikati ovlaštenih ustanova.

Nikel je lako dostupan u svim dijelovima Hrvatske - naći ćete ga u svakoj boljoj ljekarni, ali i u DM i Muller trgovinama diljem zemlje. Naravno - opcija da naručite online je tu, a proizvodi su na vašoj adresi u svega nekoliko radnih dana.

Pravi poznavatelji kozmetike znaju da se Nikel pobrinuo za svaki milimetar naše kože. Za doslovno od glave do pete - Nikel ima proizvod precizne namjene!

Nikel je za one koji vole domaći proizvod, ali koji je neupitno prepoznat i na svjetskom tržištu i koji iznova iz mjeseca u mjesec osvaja prestižne i najviše svjetske nagrade u kvaliteti - nema sajma kozmetike na kojem Nikel nije prisutan i s kojeg se ne vraća s uglavnom zlatnim medaljama!

Obzirom na široku paletu proizvoda koje imaju - iz Nikela su željeli što bliže pratiti BeautyBox upitnik i poslati svakoj pretplatnici baš ono što njoj treba. Stoga ćemo izdvojiti 3 proizvoda (od zaista mnogo kojih je bilo ;)) koje ćemo mi s najvećim guštom koristiti!

Nikelnutris intenzivna hranjiva krema 50 ml (399kn) za njegu suhe i osjetljive kože. Pripravljena po farmaceutskoj recepturi uz dodatak dragocjenih biljnih ulja i esencija. Pravi užitak za vašu kožu, a bore su vidljivo izglađene. Obnovljena je epiderma. Koža je relaksirana, zaštićene od štetnih utjecaja okoline, baršunasto meka i blistava. Ono što nas posebno uzbuđuje oko ove kreme je inovacija - sadrži Karite maslac (Shea butter) u izvornom obliku koji se otapa tek u dodiru s kožom.

Nikelift intenzivna krema protiv bora oko očiju 15 ml (295kn) je bogata anti-age krema za dubinsku njegu protiv bora oko očiju i usana koja vidljivo smanjuje bore i borice i uklanja znakove umora. Sprječava nastanak bora, te pomlađuje. Može li bolje?!

Nikelhidris intenzivna hidratantna krema oko očiju 15 ml (295kn), kremica je koju koriste žene 19-99 godina starosti. I zato je o-bo-ža-va-mo! Radi se o bogatoj hidratantnoj kremi koja sadrži hidrirajući kompleks koji dubinski vlaži, vitaminski kompleks koji odgađa nastanak bora i ekstrakt divljeg kestena koji posvjetljuje podočnjake i djeluje protiv otečenih kapaka. Da skratimo i pojasnimo - ublažava bore i odgađa njihov nastanak, smanjuje otečenost kapaka i
ublažava podočnjake. Sve što nam treba!

3. BLANX INSTANT WHITE PASTA ZA ZUBE, originalno pakiranje, 29,90kn

Nismo mislili da je moguće, ali - ovo je pasta za zube (75ml) koja je u zadnjih nekoliko mjeseci izazvala pomamu na internetu! Odjednom smo se svi fotkali s tom čarobnom plavom pastom, a pranje zubiju postalo je nešto zabavnije.

4. FELCE AZZURA PUDER ZA TIJELO, originalno pakiranje, 8,90kn

Ovaj premirisni puder je krivac što ste dostavljača nanjušile dok je tek bio na početku ulice! Felce Azzura puder (100g) je oduvijek bio simbol Felce Azzurra brenda. Potpuno prirodan proizvod, bez konzervansa i umjetnih bojila. Jedini sastojak dodan ovom nježnom, prirodnom mineralnom puderu je nedvojben Felce Azzurra miris, miris blagostanja.

Ovo je višenamjenski proizvod, može se koristiti u različite svrhe. Nanosi se na tijelo nakon kupanja ili tuširanja te ostavlja kožu suhom, mekom i glatkom poput baršuna. Kako ga vi koristite? Nama odlično posuši kožu prije depilacije, odličan je za dijelove kože koji se dodiruju u ovim vrućim danima, te nam prekrasno zamiriši cijeli stan!

5. MOBYCLEAN, 1 komad, uzorak (originalno pakiranje 5 komada 9,98 kn)

Vlažne maramice Mobyclean služe za otklanjanje svih nečistoća s mobitela ili tableta. Nakon mackanja svim ovim gore opisanim kremama, lice je prekrasno, ali kako bismo ga takvime i održavale - bitno je redovito čistiti i mobitel koji često prislanjamo na lice, a na njemu se nalazi puuuno prljavštine i bakterija. Potrebno je samo prebrisati mobitel i nakon par sekundi on će biti čist i mirisan.

6. 50% POPUSTA NA KOLEKCIJE DI CAPRIO I VARTEKS, za ovo proljeće i ljeto

Ako si naručila lipanjski BB - imala si priliku iskoristiti ovaj popust i prije nego su popusti stigli u grad, fora, ha? :)

Kako ste zadovoljne ovim sadržajem prvog BeautyBoxa, čemu se nadate u sljedećim kutijicama?

Psssst! Ljetni BeautyBox je u prodaji još nekoliko dana, a na naše adrese stiže, kao što je i uvijek će to biti praksa - zadnji tjedan u mjesecu. Radi se o dvobroju, što znači da u kolovozu BeautyBox odmara, ali slutimo da nam zato već u devetom mjesecu sprema prekrasne stvarčice!

beautybox.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.