Bezvremenske životne lekcije kojima nas je naučio "Doručak kod Tiffanyja"

Foto: Screenshot Youtube

OBOŽAVAMO Audrey Hepburn, a "Doručak kod Tiffanyja" pogledale smo više od jedanput.

Upravo zato razmislile smo o stvarima koje smo naučile iz filma, a vjerujemo kako nismo jedine.
 
1. Nitko ne mora znati da imaš loš dan
 
"Fake it until you make it". Ne da ti se oprat kosa? To ne moraju svi znati, a postoji toliko načina kako da to prekriješ. Čak i kad ne ide sve onako kako si planirala, nitko drugi to ne mora znat.
 
 
2. Nađi nekoga tko te voli takvu kakva jesi
 
A ne samo jedan dio tebe ili nekoliko dijelova. Ti trebaš i zaslužuješ nekog tko će voljeti svaki tvoj dio. Onaj koji ne da petama vjetra kad vidi sve te dijelove je onaj pravi. Također, možda to ne vidiš odmah, ali ponekad, prava osoba je pored tebe cijelo vrijeme.
 
 
3. Ljubimci te nikad neće iznevjeriti
 
Čak i kad si sama, nezaposlena, bez kune u džepu, tvoj ljubimac će te voljeti. I dok ga hraniš, naravno. Na kraju radnog dana, on će biti taj koji će pokušati izmamiti osmijeh na tvoje lice, dok ti se čini da su svi drugi već odavno odustali ili nisu ni pokušavali.
 
 
4. Svaka cura treba malu crnu haljinu
 
Ponavljamo još jednom: svaka cura treba malu crnu haljinu. S njom ćeš uvijek izgledati lijepo, elegantno i kao da imaš sve konce u svojim rukama.
 
 
5. Novac nije sve
 
I sreća definitivno ne ovisi o njemu. Na kraju dana, osim ljubimca, puno je važnije doći nekome tko te iskreno voli, nego nekome tko više od svega voli - novac.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.