Big Sean o Ariani Grande: Nije diva i ne traži da ju zaštitari nose!

Foto: Instagram

VEĆ smo mnogo puta čuli kako je sladunjavi izgled lijepe Ariane Grande samo maska i kako se popularna pjevačica zbog naglog uspjeha ponaša poput prave dive.

Navodno je užasno bezobrazna prema svojim zaposlenicima i fanovima, a umiljato se ponaša samo kad pokušava pokazati javnosti kako su tračevi o njezinom ponašanju neistiniti.

Arianin Big Sean dečko stao je u obranu svoje djevojke izjavio kako su svi ti tračevi apsolutna izmišljotina: "Kažu da je diva i da zahtjeva da je se nosi gdje god da ide. To uopće ni ne zvuči logično. Ne, čovječe, nigdje je ne nose. Sjećam se da su je jednom nosili otkad sam s njom, no to je bilo zbog toga što joj je stopalo krvarilo. Ozlijedila je nogu plešući na pozornici."

Baš zanimljivo, Sean, jer mi imamo puno fotki na kojima ju muškarci nose pa čak i njezin bivši dečko Jai Brooks (fotka gore).

U intervjuu za radio "Power 105.1 FM" otkrio je i kako ga se sitna dvadesetjednogodišnjakinja osvojila: "Kad sam ju upoznao rekla je - 'Ti, znaš da volim tvoju glazbu!' Počela je repati pjesmu Gang Bang. Tako smo se povezali. Počeli smo se družiti i kroz godine postali prijatelji. Mislim da je to najbolji način."

Premda spadaju na popis najpopularnijih celebrity parova, Seana Ariana nije privukla zbog slave: "Ne volim je zbog toga što je pop princeza. Volim je zbog nje same. Ona je cool. Izvlači najbolje iz mene."

Možda se Ariana smirila, a možda je ljubav slijepa no vidjet ćemo što će Sean govoriti kad se i sam pojavi na ovakvoj fotografiji: 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.