Big Sean se ispričao bivšoj zaručnici Nayi Riveri na gadnom prekidu

Foto: Instagram

NIKAD nije kasno za reći oprosti.

Tako je bilo i u slučaju repera Big Seana, koji se nakon prekida s Arianom Grande, odlučio ispričati svojoj bivšoj zaručnici na nimalo lijepom prekidu.
 
Iako se poznata glumica u međuvremenu udala te sa svojim suprugom Ryanom Dorseyjem očekuje prvo dijete, čini se kako je Sean samo htio umiriti svoju savjest.
 
Podsjetimo, nakon njihovog prekida, Sean joj je posvetio pjesmu "I Don't Fuck with You", u kojoj ju je nazvao raznim pogrdnim imenima, a u intervjuima je isticao kako je problem bila njezina ljubomorna narav, iako se šuškalo kako ju je varao na svakom koraku.
 
"Shvatio je da je pogriješio i htio joj se ispričati za sve, no ona nije pokazala previše zanimanja za to što joj je imao za reći. Unatoč svom imidžu lošeg dečka, Sean ima veliko srce i u potrazi je za osobom s kojom će biti cijeli život i imati djecu", otkrio je nepoznati izvor za Hollywood Life.
 
No, čini se kako ta osoba nije bila ni Ariana Grande, s kojom je prekinuo nakon samo 8 mjeseci veze, navodno zbog prenatrpanih rasporeda. Iako su izjavili da će ostati bliski, navodno se nisu čuli od prekida.
 
No, pohvalno je da je shvatio da je i nakon prekida trebao ostati gospodin.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.