Bivši dečko za ne poželjeti: Prekrižena Rihannina glava kao cover slika za novi singl

Foto: Twitter

BIVŠI dečko Kim Kardashian, Ray J, dobio je opasnu konkurenciju u kategoriji "najgoreg bivšeg dečka ikad".

A njegovo ime je Chris Brown, koji se nikako ne uspijeva kloniti nevolja. Tako je ovih dana u medijima osvanula stara fotografija Chrisa i Rihanne, koju je on navodno upotrijebio kao cover za svoj novi singl "Somebody Else", ali ne u njezinon izvornom obliku, već je na njoj Rihannina glava prekrivena velikim crvenim znakom "x", koji izgleda kao marker ili ruž za usne. Možda čak i RiRin slavni ruž, koji je napravila u suradnji s kozmetičkom kućom MAC. Tko će znati kada je u pitanju ovo dvoje.
 
Fotografija je snimljena u veljači ove godine, na Havajima, gdje su tada još zaljubljeni i friško pomireni golupčići slavili Rihannin rođendan. 
 
 
 "Nikad nisam očekivao da će doći taj dan, da ćeš me ikada htjeti napustiti, rekla si mi bez obzira na sve, tvoje srce će uvijek biti moje", pjeva Chris u novoj pjesmi. Upravo zato, ne bi nas čudilo da se ova šuškanja pokažu istinitima. Pa ako ste mislili da ne može gore od pjesme bivšeg dečka Kim Kardashian, o tome kako ju je on "opalio prvi", sad ste dobili potvrdu da uvijek može gore.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.