Bježi od njih: 5 vrsta muškaraca koji nikako nisu za tebe

Foto: weheartit

ŽENE su ponekad jako čudna bića. Iako znamo da je pametnije biti s dobrim tipom koji nas neće iznevjeriti, nekako se uvijek zalijepimo baš za onoga zbog kojeg ćemo plakati. Sve je to dio škole, ali s vremenom dođe trenutak kada se moramo uozbiljiti i pronaći nekoga tko nije loš za nas. Ako si spremna na taj korak, a nisi sigurna kakvih se muškaraca moraš kloniti, mi smo ih stavili na popis.
 
Ranjeni tip
 
Tek je izašao iz veze i treba ga tješiti? Super, ako želiš biti nesretna već na samom početku veze. Ranjeni muškarci trebaju ljubav i pažnju, ali oni na žalost nisu spremni i uzvratiti tu ljubav i pažnju. Ovakav tip će ti isisati energiju, oporaviti se, i krenuti dalje - bez tebe.
 
Šarmer
 
Njegove rečenice te gađaju u srce, a svaka njegova poruka ti automatski izmami osmijeh na lice? Stani i razmisli. Jasno je da će se muškarac na početku truditi, ali ako ti se čini da ovaj ima simpatičan odgovor koji je spreman čim mu nešto kažeš, vjerojatno je riječ o tipu koji jako dobro zna što radi.
 
Vezofob
 
On bi se zabavljao i sve mu je super, ali kada treba napraviti planove koji se odnose na sljedeći mjesec - povlači se? Neki muškarci se jednostavno boje veze, što samo po sebi nije tako loše, osim ako je veza upravo ono što želiš od njega. Ako je tako, bježi dok možeš, jer će te sigurno povrijediti.
 
Kralj drame
 
Postoje i oni! Znamo da je inače pretjerano dramatiziranje oko stvari nešto što je tipično za ženu, ali kraljevi drame su ponekad još gori. Ljubomora, komplikacije i konstantno kukanje biti će sastavni dio vaše veze, pa ćeš ponekad imati osjećaj da si u vezi sa ženom, ili malim djetetom.
 
Vječni klinac
 
Simpatično je u filmu, ali u stvarnom životu, žene ipak više vole odrasle muškarce. Činjenica da on jednostavno odbija odrasti s vremenom prestaje biti simpatična, jer takav muškarac ne traži ženu, nego još jednu mamu. Vjerujemo da ti to baš i nije u interesu.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.