Božićno darivanje na Index Rougeu već počinje: Predstavljamo prekrasne ogrlice Martine Felje!

Foto: Press Foto Martina Felja

POPULARNA hrvatska dizajnerica Martina Felja ove nas je sezone odlučila razveseliti zgodnom kolekcijom nakita, koji savršeno nadopunjava njezine ženstvene kreacije.

Glomazne ogrlice u obliku elegantnih lanaca zanimljiva su novost iz showrooma talentirane dizajnerice, a mi mislimo kako su idealan poklon za frendice, sestre, kolegice pa čak i mame. Ogrlice se mogu nabaviti u Martininom showroomu u Preradovićevoj 9 u Zagrebu, po cijeni od 350 kn.

Zašto se odlučila baš za lance?

"Ove godine su lanci jako popularni pa sam izbacila ogrlice s lancima kombinirajući razne boje i veličine lanaca te ih upotpunila satenskom trakom, koja se veže u mašnu te tako čini ženstveni detalj", rekla nam je simpatična dizajnerica.

Martina će razveseliti jednu sretnu čitateljicu Index Rougea!

Jedna čitateljica Index Rougea ove će godine dobiti uranjeni božićni poklon i to baš od Martine Felje! Naime, dizajnerica je odlučila pokloniti jednu prekrasnu ogrlicu, a djevojka koju odabere moći će sama izabrati jednu od ove tri ogrlice:

Što trebaš napraviti kako bi se prijavila?

Na mail rouge@index.hr pošalji svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) te fotku na kojoj držiš natpis "Volim Index Rouge i Martinu Felju". Djevojka s najsimpatičnijom fotkom po izboru same dizajnerice osvojit će ogrlicu! Prijave traju od 10.12. 2013. do isteka četvrtka 12.12.2013. u 12 sati. Ime djevojke koja će osvojiti ogrlicu objavit ćemo na portalu Index.hr, u rubrici Index Rouge u petak, 13.12.2013. u 11 sati.

Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.