Chris Hemsworth u seksi izdanju na naslovnici magazina Out!

CHRIS Hemsworth  najpoznatiji je po ulozi moćnoga Thora, boga grmljavine u istoimenom filmu. Ovo novo lice Hollywooda potječe iz obitelji zgodnih komada jer je njegov brat Liam Hemsworth također glumac i poznat po vezi s Miley Cyrus!

Chris je trenutačno vrlo zaposlen, naime u narednih par mjeseci mu predstoji predstavljanje dva nova filma: "Snow White and the Huntsman" u lipnju te "The Avengers" u svibnju, prenosi Starpulse.

Ovaj je 28-godišnji australski glumac snimio naslovnicu za magazin Out te otkrio ponešto o sebi i svojim daljnjim planovima. Tako je izjavio kako je za njegovu karijeru ponajviše zaslužna sreća koja ga je pratila od samoga starta.

A za svoje lijepo definirano tijelo izjavio je sljedeće: "Tako je lako zvučati lažno iskreno kad pričaš o svom izgledu, ali nikad nisam pomislio da zaslužujem nešto samo zato što izgledam dobro. Svi mi imamo iste nesigurnosti".

Unatoč svojim mišićima, izgleda da ovaj ljepotan ima naglašenu žensku stranu budući da mu je mama govorila da je od svoje troje braće najviše ženskast, no to mu niti najmanje nije smetalo da danas postane jednim od najseksepilnijih novih lica show biznisa.

Dolazak iz Australije Hemsworthu također nije bio lak zadatak s obzirom na to da je 9 mjeseci bio bez posla: "Dođeš u Ameriku, sudjeluješ u važnom TV showu i onda si preeksponiran ili prestar pa te više ne smatraju novim licem vrijednim gledanja", objasnio je za magazin.

Jedva čekamo pogledati ga u nadolazećem kino hitu - Avengersima, u kojem će ponovno utjeloviti seksi Thora!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.