Coded Edge predstavlja: "Vrli novi svijet" u kampanji za kolekciju "Reticent"

Foto: Karmen Poznić, Franjo Matković i Jure Perišić

HVALJENI hrvatski brand Coded Edge, predstavlja nove vizuale koji utjelovljuju ideju kolekcije Reticent.

U tipičnom stilu ovog branda, kampanja je provokativna, atraktivna i mračna, a najavljuje njihovu reviju na nadolazećem FASHION.HR-u ovog proljeća.

Po prvi puta, na stvaranju Coded Edge kampanje, radila su 3 fotografa: Karmen Poznić, Franjo Matković i Jure Perišić. Mračnu heroinu utjelovila je zanosna mlada brineta Sara Sorić.



"Inspiraciju za posljednju kolekciju Coded Edge je pronašao u zamišljenoj viziji postapokaliptičnog grada, poput Huxleyevog 'Vrlog novog svijeta' ili Orwellove '1984'. Modni dvojac, koji čine Silvio Ivkić i Jure Perišić, poigrao se idejom distopije, prividne utopije grada, koji nakon uništenja svijeta i totalnog raspada sustava, ponovnu stabilnost pronalazi u novom poretku, ustoličenju religije novog doba, podjele društva na kaste, strogo formalizirane, kontrolirane i uniformne strukture. Outfiti u kampanji uključuju oglavlja i ručno rađeni nakit, a od odjevnih komada izdvajaju se pojednostavljene duge suknje u kombinaciji s dugim jaknama i predimenzionirani lepršavi komadi od muslina. Coded Edge se fokusirao i na izradu vlastitog tekstila koji ovoj kolekciji daje jedinstveni dizajnerski potpis.", akžu glasnogovornici branda.



Coded Edge kreacije mogu se odnedavno pronaći i kupiti u zagrebačkom concept storeu Grič Witch.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.