Cura koja je dizajnirala svoju maturalnu haljinu dobila prvu celebrity narudžbu

Foto: Instagram, Guliver/Getty

FOTKA maturantice Kyemah Mcentyre u zanosnoj crvenoj toaleti kojom je poslala poruku školskim nasilnicima nedavno je obišla svijet.


18-godišnja Kyemah sama je dizajnirala ovu upečatljivu haljinu kako bi nasilnicima koji su je godinama zvali ružnom i maltretirali na hodnicima škole pokazala da može izgledati poput prave zvijezde.

Haljina ove tinejdžerke postala je pravi hit, a zahvaljujući tom potezu, Kyemah je dobila i svoj prvi dizajnerski posao, i to za dodjelu nagrada BET Awards.

Pjevačicu i repericu Naturi Naughton oduševio je odvažni potez, ali i modni stil mlade maturantice pa je od nje odlučila naručiti haljinu u kojoj će se pojaviti na crvenom tepihu ove dodjele.



Kyemah je za Cosmopolitan priznala kako je bila jako nervozna jer joj je to tek druga kreacija u životu, no ipak je odlučila prihvatiti priliku i napraviti haljinu u skladu sa pjevačičinim željama.

Tako je nastala fantastična narančasta haljina sirena kroja, obogaćena afričkim "Angelina" printom.

Naturi je bila oduševljena kreacijom koju je za nju osmislila kreativna 18-godišnjakinja te se nakon dodjela pohvalila kako su haljinu pohvalili i Ciara, Ne-yo i mnoge druge slavne osobe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.