Danas počinje ovosezonski Fashion Week Zagreb: Pogledajte raspored!

Foto: Press Foto

DVADESETI Fashion Week Zagreb za sezonu 2013./2014 otvorit će svoja vrata posjetiteljima danas, i to zanimljivom modnom konferencijom!

Prva na redu je konferencija za modne blogere, a kao poseban gost konferencije pridružit će se i poznati street style bloger Yvan Rodic. On će s domaćim i regionalnim blogerima te modnim novinarima podijeliti svoja iskustva i promovirati svoju novu knjigu "A Year in the Life of Face Hunter".Konferencija će uključivati i okrugli stol na kojem će se raspravljati o aktualnim temama iz svijeta mode i blogera, Yvanovo predavanje i promociju njegove knjige u Dreft VIP korneru. Moderatorica konferencije bit će šarmantna Petra Nižetić, a ovo događanje predstavlja idealnu priliku za sve zainteresirane modne blogere da iz prve ruke saznaju sve vezano za street style modu kao i da međusobno razmijene iskustva pisanja modnog bloga.

Čast da svojom revijom otvori ovosezonski zagrebački tjedan mode pripala je miljenici zagrebačkih dama dizajnerici Kristini Burji i njezinom brandu Krie designu. Ove sezone Kristina se pridružila brojnim poznatima u akciji prikupljanja sredstava za sklonište za nezbrinute životinje Dumovec i posebno za njih izradila majice koje će se prodavati na njihovom korneru u waiting roomu FWZ-a. Zaštitno lice ovosezonske revije istinska je ljubiteljica životinja Vanja Mamić.

Nakon nje slijede gosti s londonskog Fashion Weeka, modni brand Tramp in Diguise, a slijede ga Dubrovkinja Zjena Glamočanin, gošća iz Bruxellesa Katrien Van Hecke i za sam kraj uvijek originalna Milena Rogulj. Mileninu najnoviju kolekciju Ragstime mnogi željno očekuju jer je već izazvala veliki interes. Naime, cjelokupna Milenina kolekcija izrađena je od odjeće koju je ona neumorno nekoliko mjeseci kupovala obilazeći kultni zagrebački Hrelić.

Petak započinje revijom prošlogodišnje pobjednice natječaja Next Generation natječaja Maricom Pažanin, a nastavlja se revijom Natalije Smogor i Maje Hrastinski. Negarin nam dolazi s London Fashion Weeka, a petak će zatvoriti uvijek zanimljiv Toni Rico. Ovosezonski spektakl u njegovoj režiji u duhu je po njemu boljih vremena, točnije doba Yugoslavije i proslavom 10. godišnjice njegove modne marke Rico.

Zadnji dan na rasporedu su Ivančica Hrustić, Ana Kujundžić, Henrietta Ludgate iz Londona te grand finale Ivane Popović i poznatog dizajnera nakita Mladena Grubića. Ivana i Marko priključili su se akciji Europe Donne "Darujmo ružičasti život" za kupnju liearnog akceleratora pa će stoga njihove donirane stvari biti dostupne za prodaju u loungeu FWZ-a.

Raspored pogledajte ovdje:

ČETVRTAK 9.5. 20:30 h


KRIE DESIGN BY KRSTINA BURJA
TRAMP IN DISGUISE, LONDON
ZJENA GLAMOČANIN
KATRIEN VAN HECKE, BRUXELLES
MILENA ROGULJ

PETAK 10.5. 20:30 h

MARICA PAŽANIN
NATALIJA SMOGOR
MAJA HRASTINSKI
NEGARIN, LONDON
TONI RICO

SUBOTA 11.5. 20:30 h

IVANČICA HRUSTIĆ
ANA KUJUNDŽIĆ
HENRIETTA LUDGATE, LONDON
IVANA POPOVIĆ &MLADEN GRUBIĆ (NAKIT)

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.