Dečki savjetuju kako najlakše preboljeti prekid

Foto: Screenshot Youtube

AKO su ti dosadili savjeti prijateljica, poslušaj što na ovu temu imaju za reći dečki.

Svaki prekid je težak, no postoje neke stvari koje smijemo raditi nakon njega i one koje ne bi smjeli. Kako bi naučile razlikovati poželjno ponašanje od onog nepoželjnog, u pomoć su uskočili dečki sa svojim savjetima. Evo što su otkrili Cosmopolitanu.
 
"Budite zauzete. Napravite sve one stvari koje ste htjele napraviti dok ste bile u vezi, ali niste mogle. Putujte, povežite se ponovno s prijateljima, potrošite na sebe... Samo pazite da ne napravite nešto što će naštetiti vašem ranjivom single statusu."
 
"Pobrini se za to da se distanciraš od njega, jer u mom slučaju, rane su tako brže zacijelile. Pod tim mislim i na društvene mreže."
 
"Nađite nekoga za casual druženje. To ne mora biti ništa veliko, ali dovoljno dobro da ne misliš na njega stalno. Uostalom, nikad ne znaš što se sve može dogoditi."
 
"Tjelesna aktivnost uvijek je veliki poticaj samopouzdanju, a tako ćeš izbaciti iz sebe sav svoj bijes. Bolje i tako, nego na njemu."
 
"Nemojte očekivati da ćete biti prijatelji. Možda jednog dana uspijete normalno popiti kavu i slično, no prvih nekoliko mjeseci to jednostavno nije opcija."
 
"Izađi van s prijateljicama i opusti se. Čak i kad ti se ne da, natjeraj se. Dobra zezancija, koja čaša vina i dobra muzika, provjereni su recepti za olakšavanje prekida."
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.