Dekorativne ideje za malu spavaću sobu

PONEKAD su male spavaće sobe praktičnije te ih je lakše održavati od velikih. Ionako se radi o sobama u kojima samo spavamo, odmaramo ili se u njih povlačimo kad želimo malo svoje privatnosti i mira. Postoji puno opcija koje bi mogla iskoristiti kako bi svoju sobu učinila ugodnijom za boravak, a mi ti donosimo nekoliko:

Jedan uzorak

Spavaća bi soba trebala biti jednostavna, ali ne i monotona. Boje su izvrsno dekorativno rješenje, a u obzir dolaze i tapete s uzorkom. Zid na kojem se nalazi uzglavlje kreveta oboji u drugačiju boju od ostatka sobe kako bi prostoriji dala dašak svježine.

Dodatne police

Police su idealno rješenje za male prostore. Postaviti ih možeš na zid iznad kreveta, a na njima možeš držati stvari poput knjiga i malih ukrasnih figurica.

Kvalitetan krevet

Budući da u sobu ne stane puno namještaja, krevet postaje centralnim dijelom sobe kojim bi se trebala dodatno pozabaviti. Investirati u dobar krevet znači investirati u dobar san, što će ti pomoći da se sa svojim radnim obavezama suočavaš lakše i odmornije.

Osvjetljenje

Ako soba nema dovoljno prirodnog svjetla, pobrini se da nabaviš kvalitetno umjetno osvjetljenje. Sobu možeš ukrasiti visećim lusterom ili malim noćnim lampicama koje će stvoriti romantični ugođaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.