Double date Carterovih i Westovih: Beyonce i Kim zakopale ratnu sjekiru?

Foto: Getty

ČINI se kako je ratna sjekira među slavnim parovima napokon zakopana.

Nakon glasina kako Beyonce ne može podnijeti Kim Kardashian te nedolaska slavnog para Carter na vjenčanje Kim i Kanyea, čini se kako stvari napokon dolaze na svoje mjesto.
 
Naime, slavni parovi uhvaćeni su na dvostrukom spoju u Los Angelesu. Iako ne postoje nikakvi konkretni dokazi da se taj izlazak dogodio, nekoliko je svjedoka potvrdilo priču za Daily Mail, zbog čega smo s pravom pomislili kako su si cure odlučile dati još jednu šansu.
 
Navodno je Beyonce bila ta koja je smatrala kako će joj druženje s Kim donijeti samo negativan publicitet, zbog čega je njezin suprug Jay-Z odbio biti Kanyeu kum na vjenčanju te se uopće pojaviti na njemu.
 
Možda su cure pričale o tome kako obje rade na drugom djetetu, a šuška se i kako je slavna Beyonce već trudna. Nakon slike na Instagramu, kojom je potaknula glasine, prije nekoliko dana snimljena je na romantičnoj večeri s mužem, na kojoj je nosila široku haljinu, što je vrlo čudno za nju, koja voli istaknuti svoje obline. Službene potvrde još uvijek nema.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.