Drama se nastavlja: Chris Brown optužio Karrueche da ga je varala s Drakeom

Foto: Instagram

OVO postaje gadno.

Nakon što je Chris Brown prije 3 dana javno potvrdio prekid sa svojom djevojkom, manekenkom Karrueche Tran te ju tijekom koncerta nazvao k****, nekako smo predosjećale da njihovo prepucavanje neće stati samo na tome. A tako je i bilo.
 
Ovaj put, problematični reper oglasio se putem svog Instagram profila, gdje je Karrueche optužio kako ga je varala s Drakeom. "Imamo ožiljke, neke si ti dala meni, neke ja tebi. Bio sam zatvoren 4 puna mjeseca, a ti si došla samo jednom u posjet. Organizirala si evente i tajno odlazila u Toronto, na spojeve s Drakeom. Kad si počela ovu vezu, znala si u što se upuštaš i čak si sudjelovala u zabavama u troje. Samo ja ne trebam glumiti žrtvu, da bi dobio javnost na svoju stranu. Cijelom svijetu sam priznao da si ti moja cura, čak i pod cijenu zanemarivanja karijere ponekad zbog tebe. Zato, poštedi me svojih s****,  sad svi znate istinu", napisao je, među ostalim Chris, a zatim i brzo sve uklonio.
 
Iako ne znamo sa sigurnošću je li ovo istina, još 2012. godine Chris i Karrueche su prekinuli, zbog njezinog dopisivanja s Drakeom, iako je znala kako se dva pjevača ne mogu podnijeti još od vremena Rihanne.
 
Kako prenose strani mediji, ovom posljednjem prekidu prethodila je velika svađa vezana uz Chrisovu turneju. Manekenka je naime htjela s njim, no Chrisu to nije niti padalo na pamet. "Ti ništa ne kontroliraš, nego ja, Zato, odustani", navodno joj je objasnio Chris.  Što je uslijedilo dalje, imali ste priliku čuti.
 
Nadamo se da će odsad bivši golupčići stvari rješavati putem poruka, a ne društvenih mreža, jer sve ovo prelazi granicu dobrog ukusa.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.