Ekskluzivno: Fotke sa snimanja nove bridal kampanje Ivana Alduka!

Foto: Privatne Fotografije Ivan Alduk

GLAMUROZNA kampanja za nove vjenčanice Ivana Alduka izaći će za nekoliko dana, a Index Rouge vam ekskluzivno donosi fotke sa samog snimanja!

Već uigrani Aldukov tim sa slavnom Mare Milin na čelu, ponovno se okupio kako bi elegantne i romantične vjenčanice ovog dizajnera prikazao foto-bajkom, a u glavnoj ulozi našla se prekrasna brineta Ivana Vukušić iz agencije Talia models.



"Snimanje od 12 sati bilo je iznimno naporno, ali što se mora nije teško. Mislim da smo obavili super posao, a i vjerujem svojim stalnim suradnicima pa se ne miješam toliko u sam tijek snimanja. Make up je napravila Mihaela Dodić, a frizuru Tanja Kuštrović što je dodalo još jednu završnu notu cijelom snimanju.", rekao nam je Alduk.

"Alduk bridal linija uspješno raste od 2013.g kada smo je pokrenuli s željom da svojim klijenticama pružimo i unikatne, moderne a povrh svega personalizirane vjenčane haljine. Svaka se izrađuje po mjeri i to ih čini posebnim, unikatnim. Nova kolekcija ima lagani retro prizvuk zbog mekanih i finih čipki koje su ručno veze i dorađivane. Uski struk, strogo krojeni i nabrani gornji djelovi te voluminozni donji slojevi odlika su nove kolekcije koja je već u studiju i moguće ju je isprobati. Nove kolekcije klijentice mogu pogledati i u našem na stranici alduk.hr", dodaje dizajner.

Uživajte u fotkama sa snimanja!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.