F Wedding by Flower Box: Jednoj budućoj mladenki poklonit ćemo prekrasan svadbeni buket

Foto: Flower Box

VJENČANJE iz snova... Besprijekoran stil i originalnost... F Wedding by Flower Box.

S Vama kreiramo Vašu ceremoniju vjenčanja onako kako Vi to želite. Bilo da imate definirane želje i vizije ili trebate kreativni savjet i potpuni angažman shodno Vašim prohtjevima i mogućnostima, tu smo za Vas.



F Wedding nudi Vam, osim usluge uređenja ceremonije vjenčanja, i personalizirane vjenčane darove koji ostavljaju dojam profinjenosti i stila. Flower Box personaliziranim poklonom biti ćete zapamćeni. Vjenčani pokloni obuhvaćaju Flower Box bukete, Flower Box Wedding Boxeve i Flower Box Ambijentalne svijeće. Svoje personalizirane poklone naručite osobno ili putem telefona kako bismo što vjernije prenijeli Vašu poruku kroz poklon koji ostaje u dugotrajnom sjećanju.

Više o našem asortimanu možete naći na našoj Facebook stranici: www.facebook.com/FlowerBox.hr ,a od nedavno je uspostavljena i naša WEB stranica putem koje možete izvršavati i narudžbe: www.flowerbox.com.hr

U suradnji s Index Rougeom, Flower Box Vam poklanja vjenčani buket za mladenku!

Ovoga puta, na kumama je da se iskažu te za svoju dragu prijateljicu koja se uskoro udaje osvoje prekrasan svadbeni buket!

Pravila:

1. Prijave mogu poslati samo kume

2. Na mail rouge@index.hr s naslovom "Svadbeni buket" pošaljite fotografiju na kojoj ste sa djevojkom kojoj ćete biti kuma, njezin datum vjenčanja te napišite ukratko zašto upravo ona zaslužuje predivni Flower Box buket

3. Uz prijavu obavezno pošaljite svoje i prijateljičino ime i prezime te vaš kontakt broj

4. Mjesto preuzimanja buketa je Zagreb, Flower Box, etaža -1,Green Gold

5. Ime kume koja je osvojila svadbeni buket objavit ćemo danas, 26.04.2013. u 16 sati!

Sretno!!

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.