Fanovi poludjeli: Hoće li se pomiriti Jennifer Lopez i Ben Affleck?

Foto: Getty, Instagram

FANOVI se nadaju...

Jedan od naših omiljenih slavnih parova, svakako su bili i Jennifer Lopez i Ben Affleck, koje su mediji iz milja zvani Bennifer. Nakon godinu dana veze pala je i prosidba, no umjesto vjenčanja, par si je 2003. godine odlučio reći "zbogom".
 
Jennifer je tada završila u braku s Marcom Anthonyjem, koji je propao, a Ben s Jennifer Garner, s kojom se nedavno rastao nakon 10 godina braka. 
 
S obzirom da se latino zavodnica još uvijek nije javno očitovala o ponovnom pomirenju s posljednjim dečkom, mlađahnim plesačem Casperom Smartom, a nije tajna da su se ona i Ben povremeno čuli nakon prekida, fanovi su se odmah ponadali da bi tu ponovno moglo biti nešto.
 
 
No, Jenniferina najbolja prijateljica i zvijezda serije "Kralj Queensa", Leah Remini, takve je snove rasprsnula kao balon od sapunice. "Čudno se osjećam komentirajući tuđe živote, ali trenutno se ništa ne događa po tom pitanju, barem koliko ja znam", izjavila je nedavno u jednom radijskom showu. A s obzirom da su cure dugogodišnje bliske prijateljice, očito da tu doista nema ničega.
 
Kako je otkrio sam Ben, s Jennifer se čuo povremeno nakon prekida te je otkrio da se radilo o mailovima te čestitkama za određene poslovne uspjehe.
 
Ah, kako bi bilo lijepo da se pomire i snime neki novi zajednički spot. 
 
Što vi kažete?

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.