Fokus razveselio Indexovu Kraljicu maturalne večeri uzbudljivim bestselerima

Foto: Anita Bukljaš

NAŠU Kraljicu maturalne večeri odlučili smo opremiti za tu uzbudljivu noć, ali joj priuštiti i nezaboravno ljeto prije odlaska na fakultet.

Upravo zato, poklonili smo joj badić, ručnik, kofer i voucher za putovanje, a Fokus ju je razveselio uzbudljivim bestselerima u kojima će uživati ovog ljeta.

Radi se o knjigama "Greška u našim zvijezdama" i "Divna propast" koje su pokupile brojne pohvale publike i kritike.

O knjizi "Greška u našim zvijezdama":

Augustus ima sedamnaest godina, Hazel šesnaest. Sretnu se i zaljube jedno u drugo. Ona ima rak u posljednjoj fazi, on je zloćudnu bolest pobijedio, ali ostao je bez noge. Savršeno se dopunjuju, povezuje ih osobit pogled na život i bolest od koje boluju... Njihov zajednički put traje svega nekoliko mjeseci i kao svaka velika ljubavna priča završava smrću.

Ipak, ovo nije knjiga o smrti, već o ljubavi. O tome da junaci izbliza ne moraju biti onakvi kakvima smo ih zamišljali, da svijet nije mjesto na kojem se ostvaruju želje i da istinska hrabrost ne mora uvijek spasiti čovječanstvo. O tome da je i nekoliko mjeseci dovoljno vremena za proživjeti malu vječnost i da su neke beskonačnosti veće od drugih.

Originalna knjiga puna osjećaja napisana je s izvanrednim smislom za humor i sarkazam, a zahvaljujući autorovom pripovjedačkom talentu ostavlja na čitaoca izniman dojam.

O knjizi "Divna propast"

DOBRA CURA

Brucošica Abby Abernathy dobra je djevojka. Ne pije, ne psuje, pristojno se odijeva.

Abby vjeruje da je pobjegla od svoje mračne prošlosti, no kad stigne na koledž sa svojom najboljom prijateljicom Americom, uviđa da novi početak nije tako jednostavan.

ZLOČESTI DEČKO

Travis Maddox, zgodan, tetoviran i seksi, upravo je netko koga Abby u svojem novom životu mora, i želi – izbjeći. Travis je noću borac koji zarađuje novac u krvavim tučnjavama, a danju je najveći zavodnik kojeg koledž pamti.

SIGURNA PROPAST?

Abby, imuna na njegov šarm, za Travisa je izazov. No, kad je jednostavnom okladom namami da provede s njim mjesec dana u njegovu stanu, situacija se počinje komplicirati. Travis i ne sluti kako je konačno sreo nekoga tko mu je ravan.

ILI POČETAK NEČEG DIVNOG?

Travis i ne sluti kako je konačno sreo nekoga tko mu je ravan. I da je ovo početak jedne opsesivne, žestoke veze koje će ih oboje odvesti na mjesta koja nisu mogli ni zamisliti.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.