Frajer s rukom u gaćama, lovator, galeb...5 najiritantnijih tipova na plaži

Foto: Versace, Obvious, Onia, Wink, Magazine C

PREMDA smo jedva dočekale ljeto kako bi iza sunčanih naočala mogle snimati preplanule frajere, moramo priznati kako se ponašanju nekih muškaraca jednostavno ne možemo nadiviti. Donosimo pregled 5 najiritantnijih likova na plaži:

1. Gospodin Međunožje


Frajer koji se pred cijelom plažom stalno hvata za međunožje, a usto uvijek nosi i male gaće da se sve bolje vidi.



2. Mister Muscolo


Frajer koji "kao usput" na plaži izvodi sklekove i trbušnjake kako bi curama pokazao da je "super ulov". Uvijek uz sebe ima bočicu ulja za sunčanje, a premda se trudi ostaviti dojam ženskaroša - rijetko ga viđaju s djevojkama.



3. Galeb koji je markirao engleski


Frajer koji ne zna engleski, niti bilo koji strani jezik, ali se strankinjama dere na uho na hrvatskom kako bi ga "bolje razumjele". Ne posustaje sve dok se cure ne pokupe natrag u apartman.



4. Frajer - priljepak


On ima i svoje društvo, no jednostavno osjeća kako bolje pripada tvom ženskom društvu. Ne shvaća što znači vaše kolutanje očima i uporno nastavlja s upucavanjem dok sjedi na tvom ručniku.

5. Bahati lovator

Sa svojim džipom samo što se nije sparkirao u plićak, a sada galami po cijeloj plaži kako bi svi što bolje vidjeli njegovu curu manekenku/skupu cugu/uvozne cigare...Uz uske crne gaće obavezno nosi i debeli zlatni lanac.