Frajeri zbog kojih nam je 2013. ostala u seksi sjećanju

Foto: Arhiva Index

STIGLA nam je 2014. godina, a mi smo se odlučili prisjetiti koji su frajeri obilježili onu prošlu.
 
1. Jamie Dornan
 
Glumac, model i frajer koji je "prigrabio" najseksi ulogu godine i to onu Christiana Greya iz erotske trilogije "Fifty Shades of Grey". Iako nas je Jamie osvojio još u reklami za donje rublje Calvina Kleina, jako smo se razveselile što ćemo ga vidjeti u ovoj seksi ulozi i jedva čekamo film.
 
 
2. Henry Cavill
 
Poznatiji kao seksi Superman, osvojio nas je svojim prekrasnim plavim očima i mišićima. I ne samo nas, već i žene diljem svijeta, koje su ga proglasile najseksi frajerom 2013. godine.
 
 
3. Liam Hemsworth
 
Samozatajni "malo jesam-malo nisam" dečko pjevačice Miley Cyrus, svake je godine na popisu najpoželjnijih holivudskih neženja, a ove je godine bio u top tri, prema izboru časopisa Glamour. A čini se kako je Liam napokon prebolio bivšu zaručnicu te se punom parom bacio na nove filmske uloge. Jedva čekamo!
 
 
4. Robert Pattinson
 
I dok se malo smirila euforija oko najpoznatijeg vampira na svijetu, Robert je snimio seksi reklamu za novi Diorov parfem, u kojem izmjenjuje strasti s mladim modelom Camille Rowe. Tko ne bi poželio biti na mjestu plavokose Camille? A Rob nam je sad i slobodan...
 
 
5. David Gandy
 
Iako prezgodni model osvaja i kad je obučen, fotke koje su tek prošle godine ugledale svjetlo dana (i doista ne znamo zašto tek tada) ostavile su nas bez riječi. I sad ponovno.
 
 
6. Adam Levine
 
Ovo je definitivno bila dobra godina za frontmena grupe Maroon 5. Osim što je zaprosio jednu od Victoria's Secret anđelica Behati Prinsloo, Adam je proglašen i najseksipilnijim muškarcem 2013. godine, prema izboru časopisa People.
 
 
7. David Beckham
 
Reklo bi se, šećer na kraju. Moramo priznati da David i u četrdesetoj itekako može konkurirati mlađim frajerima. To je pokazao još jednom kolekcijom za donje rublje te reklamnom kampanjom za istu, a 2013. godina donijela mu je i prvu filmsku ulogu u filmu slavnog Guya Ritchieja "The Man From U.N.C.L.E.". Davida doista nikad dosta.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.