French Montana proslavio 30. rođendan u zagrljaju Khloe Kardashian?

Foto: JLP, Instagram

REPER French Montana jučer je proslavio svoj 30. rođendan.

Iako je reper poznat po tome što ne štedi na proslavama i izlascima, jučer je zanimljivije od toga kako će proslaviti rođendan, bilo pitanje je li se pomirio sa svojom bivšom djevojkom Khloe Kardashian.
 
Glasine su krenule još neki dan, kad se reper pojavio na proslavi rođendana Khloeine polusestre Kendall, a jučer mu je bivša djevojka zaželjela sretan rođendan slatkom slikom s njihovog odmora uz emocionalnu poruku. "Sretan rođendan! U samo kratko vrijeme stvorili smo vječne uspomene. Sretan rođendan čovjeku koji živi život punim plućima. Ono što je razumljivo ne treba biti objašnjeno. Jedva čekam da proslavim život s tobom večeras. Ti to zaslužuješ!!", napisala je na svom Instagram profilu.
 
 
Poruka je odmah izazvala negodovanje određenog dijela fanova, koji smatraju kako nakon svega French definitivno nije zaslužio njezinu ljubav i pažnju. "Poludim kad vidim koliko ljudi mogu kritizirati ovih dana. Ljubav je ljubav! Neki od vas trebaju zagrljaj", osvrnula se na sve takve Khloe. Slavni reper na sve je dodao: "Naša veza - prekinemo, pomirimo se, prekinemo, pomirimo se. To smo prošli puno puta. Nikad se ne zna."
 
Podsjetimo, nakon razvoda od košarkaša Lamara Odoma, Khloe i French započeli su ljubavnu vezu, koja je trajala 8 mjeseci. Prestali su se viđati u vrijeme kada je reper dao vrlo neukusni intervju za Billboard, u kojem je priznao kako Khloe iskorištava zbog njezine slave te kako je znao da će mu veza s njom priskrbiti nove fanove. 
 
No, nekako nam se čini da to nije završena priča. Na proslavi rođendana bila je i mama Kris.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.