Frizura koju je Beyonce nosila na MET Gali nastala je u liftu!

Foto: JLP

AKO ikad pomisliš kako nemaš vremena za stvaranje dobre frizure za izlazak, samo se sjeti ove priče i shvati da je stvar u kreativnosti. Barem tako misli Beyonce.

Slavna pjevačica ove je godine sve oduševila svojom frizurom kad je stupila na crveni tepih bala Met Gala, no danas doznajemo kako je to uopće nije frizura koju je trebala nositi na tom eventu!

Na bal se uputila sa sasvim drugačijom frizurom, a zatim se predomislila u liftu.

Dugogodišnji frizer popularne pjevačice, Neal Farinah, za Us Weekly otkrio je kako je Beyonce frizuru odlučila promijeniti u posljednjem trenutku.

Beyonce je zapravo imala frizuru uvijenu u punđu u kineskom stilu, no smatrala je kako će s takvom kosom izgledati kao da ima kostim pa je odluku o frizuri s kojom je izašla na crveni tepih donijela u zadnjem trenu, u liftu njezine zgrade, kad je kretala na bal.

"Bili smo u liftu, a ona me pogledala i rekla - 'Neal, želim promijeniti frizuru, hoćeš li mi promijeniti frizuru?', a ja sam rekao: 'Dušo, u ovom liftu mogle bi biti kamere.'", izjavio je Neal.

Beyonce se, naravno, nije dala smesti pa se njezin frizer pod hitno bacio na posao i kreirao frizuru koja ne samo da je bila najljepša na crvenom tepihu, već je i postala pravi proljetni trend.

"Rekla je - 'Imaš 5 minuta.', a ja sam rekao. 'Curo, što želiš da napravim?' i ona je rekla kako želi visoki rep.", opisao je slavni frizer.

"Beyonce nas sve gura van sigurne zone i tjera nas da budemo najkreativniji što možemo biti kad s njom surađujemo.", kaže Neal.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.