Glamurozni spoj: Tatjana Jurić i eNVy Room na balu pod maskama

Foto: Šime Eškinja

ČETRDESETE i pedesete godine prošlog stoljeća nadahnule su dečke iz dvojca eNVy Room na kreiranje posljednje kolekcije koju su odlučili predstaviti šarmantnom kampanjom.

Bal pod maskama za potrebe snimanja odvio se u palači Gvozdanović, a glavnu ulogu odigrala je zgodna tv voditeljica Tatjana Jurić.



Damske kreacije u kojima se miješaju klasični i moderni stil zablistale su na živopisnim fotkama veselog društva.



"S Tatjanom surađujemo jako dugo, pa je tako ova suradnja zapravo sasvim očekivana. Ona uvijek prekrasno nosi eNVy room i zadovoljstvo nam je što je zaštitno lice naše nove kampanje", rekli su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma o angažmanu Tatjane Jurić u kampanji za proljeće/ljeto 2015. godine.



O suradnji s eNVy roomom Tatjana Jurić je izjavila: "Kroz sad već godine i godine suradnje s Vjekom i Nikicom iz suradnje se rodilo prijateljstvo.Lijepo je odrastati i stasati s nekim u poslu, a kako su oni rasli u svom, tako su i meni pomagali rasti modno u mom poslu. Oni koji me znaju, znaju da sam modom posve neopterećena, no zato mi je bitno uz sebe imati nekog tko zna što bih i onda kada i sama nisam sigurna. Dečki iz eNVy rooma to sigurno znaju."



Fotke je snimio Šime Eškinja, šminku potpisuje Sanja Agić, dok je za frizuru odgovorna Draška Topić, te salon Ruža.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.