Hardcore verzija: James Franco radi na remakeu "Cruisinga"

NEDAVNO se pisalo o tome kako je James Franco započeo suradnju s filmašem Travisom Mathewsom kako bi snimili "homoseksualni art film".

U vrijeme kad je vijest izašla u javnost, nitko nije znao o kakvom se projektu točno radi, no kako javlja Perez Hilton - Travis je odlučio otkriti pokoju informaciju više.

Mathews kaže kako je Franco poželio snimiti remake "Cruisinga" iz 1980. godine: "Unaprijed je znao da će u filmu biti scene pravog gay seksa. Njegovi su ljudi uokolo tražili redatelja koji je već snimao takve scene i koji bi mogao shvatiti njegove vizije".

U originalnoj verziji "Cruisinga" glumi Al Pacino koji utjelovljuje policajca u kasnim 70. godinama prošloga stoljeća koji se mora infiltrirati u ondašnju gay S&M scenu kako bi uhvatio ubojicu.

Redatelj William Friedkin morao je izrezati čak 40 minuta filma kako bi izbjegao ocjenu "X". Nažalost, i sam je Friedkin nedavno saznao kako je tih 40 minuta filma uništeno zauvijek. Zato će ih Franco snimiti u svojoj hardcore verziji.

Izgleda da ovom glumcu/piscu/redatelju/producentu/učitelju ništa ne predstavlja problem jer sve što zamisli, to i ostvari.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.