Hrvatski modeli pohrlili na casting za ovosezonski Cro-A-Porter

Foto: Press Foto

25. IZDANJE najvećeg hrvatskog modnog događaja, Cro-A-Portera, očekuje nas krajem ožujka, a posljednje pripreme već su u tijeku.

Proteklog vikenda održan je casting u prostorima kluba Super Super, na kojem su dizajneri odabrali manekene i manekenke koji će nositi njihove revije na Cro-A-Porteru.

Na castingu se pojavilo dvjestotinjak manekena i manekenki iz poznatih hrvatskih agencija koji su prošetali pred dizajnerima pokušavajući ih zadiviti svojim hodom, izgledom i osobnošću.



Dva pomno osmišljena dana,  26. i 27. ožujak, bit će rezervirana za atraktivan prostor Jadran filma u novom i izmijenjenom konceptu slavljeničkog i intimnijeg izdanja. 

Atraktivna imena domaće modne scene Spirit by T.B. Xenia design, Etna Maar, Mario Vijačkić, Vedrana Mastela, Linea Exclusive, Juraj Zigman, Matija Vuica, Boris Pavlin, Nebo, Twins by Begović i Štimac, Jet Lag, Arileo, Sonja Lamut, Yuniku, Lokomotiva, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, Jelena Holec, Anthony avangard, Tatjana Pantoš, Ivan Mann, Iva Karačić, Ivan Ledenko i Katarina Džale samo su dio dizajnerskih imena koji su na održanom castingu odabirali svoje nove muze.

25. Cro-A-Porter održat će se uz pokroviteljstvo Grada Zagreba i Hrvatske obrtničke komore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.