I mi bismo mu pravile društvo: Josh Henderson u ležernom izdanju u shoppingu!

JOSH Henderson, teksaški pjevač i glumac, poznat i po svojoj vezi s Ashlee Simpson, nedavno je spažen kako kupuje u losanđeleskom trgovačkom centru "The Grove". Seksi je Josh za shopping odabrao ležernu, ljetnu kombinaciju u svijetlim bojama koja je savršeno isticala njegovo izvježbano tijelo.

S obzirom na to da je Henderson silno htio uspjeti u svijetu bogatih i slavnih te jednoga dana preseliti u Hollywood, odlučio je prijaviti se na audiciju za mlade talentirane pjevače te je odabran za jednog od šest pobjednika.

Nakon što su osvojili natječaj, on i njegovih petero kolega osnovali su bend pod nazivom "Scene23" i snimili album, koji, nažalost, nikada nije bio izdan jer je diskografska kuća bankrotirala prije nego što je album pušten u prodaju.

Josh se, osim u nekim manje poznatim serijama, pojavio i u reality showu svoje sad već bivše djevojke Ashlee Simpson, jednostavno nazvanom "The Ashlee Simpson Show".

Još jedna zanimljivost vezana uz ovog ljepotana jest informacija da ima oči različite boje - jedno mu je oko zeleno, dok je drugo plavo (heterokromija).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.